OVER ONS

FARINGWELL bestaat al meer dan 20 jaar en heeft haar roots in de beveiliging van voer- en vaartuigen. Door systemen te leveren welke voldoen aan hoge kwaliteitseisen en geavanceerde mogelijkheden bieden, mogen wij ons al jaren marktleider noemen op dit gebied. Wij hanteren strenge voorschriften wat betreft privacy en staan garant voor professionele service en gebruiksvriendelijke producten. Onze Customer Care afdeling staat u graag te woord en biedt u een hoge klantvriendelijkheid.

OVER SECURITAS

Securitas is al jarenlang onze vaste alarmcentrale. Zij bieden u de zekerheid dat uw huis en bezittingen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden gemonitord in een beveiligde omgeving. Ze brengen afwijkend gedrag en situaties in kaart om zo in te kunnen grijpen voordat een incident zich voordoet, oftewel preventief beveiligen. Ze werken constant aan het ontwikkelen van hun diensten zodat de alarmopvolging altijd up to date is en gewerkt wordt met de nieuwste ontwikkeling op technologisch gebied.

Logo Securitas Faringwell Home

PRIVACY

Zowel Securitas als FARINGWELL beschikken over de juiste certificaten om uw privacy optimaal te waarborgen. Securitas is als alarmcentrale gecertificeerd door het Ministerie van Justitie. De centralisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u met raad en daad bijstaan. FARINGWELL is aangesloten bij het Keurmerk Mobiele Beveiliging en Objecten en past de eisen uit dit keurmerk tevens toe op diensten welke hier niet onder vallen. Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg behandeld en gewaarborgd.