AAN U DE KEUZE!

FARINGWELL biedt u de keuze uit een 3-tal voordeelpakketten, zo kunt u zelf kijken welk pakket het beste bij u en uw situatie past. Ieder pakket is naar wens uit te breiden met de diverse opties, hiermee kunt u zelf bepalen wat voor u nog meer belangrijk is. Kies bijvoorbeeld voor een buitencamera om inbrekers af te schrikken of voor een CO melder voor een nog veiliger gevoel!

DEFENSIVE

In dit startpakket zitten alle benodigde onderdelen voor een basisbeveiliging van uw woning. De slimme rookmelder waakt over uw gezin en huis. Bij detectie van rook waarschuwt de melder u tijdig. De fotocamera (welke tevens beweging detecteert) maakt foto’s bij een melding, welke door uzelf en de alarmcentrale kunnen worden ingezien. Omdat onderzoek heeft uitgewezen dat 70% van de inbraken geschiedt via de achterzijde van uw woning, zit in dit pakket standaard een bewegingsmelder welke een inbreker snel detecteert. U ontvangt via de App een pushbericht als er beweging of rook in uw huis wordt gesignaleerd.

Pakket onbeperkt naar eigen keuze uit te breiden. Kies de opties die bij u passen en laat uw woning met een nog veiliger gevoel achter.

Voordeelpakket € 695,00, inclusief BTW, exclusief installatie € 124,65 (excl. btw).*

Abonnement vanaf € 24,95 per maand

PROTECTIVE

Uiteraard bevat dit pakket alle onderdelen uit het DEFENSIVE pakket, aangevuld met 4 extra raam/deur detectoren. Hiermee wordt een poging tot inbraak snel opgemerkt en aan u gemeld. Tijd is de vijand van de inbreker, hoe sneller de detectie hoe meer kans u maakt om schade te voorkomen. Bij een slecht werkende cv-ketel of kachel zal de aanvullende CO-melder een verhoogd CO registreren en u tijdig waarschuwen. Ook krijgt u bij dit pakket 3 slimme stopcontacten (Smart Plugs) waarmee u op afstand bijvoorbeeld lampen aan/uit kunt zetten of een automatisch programma in kunt stellen.

Pakket onbeperkt naar eigen keuze uit te breiden. Kies de opties die bij u passen en laat uw woning met een nog veiliger gevoel achter.

Voordeelpakket € 1.119,00, inclusief BTW, exclusief installatie € 179,41 (excl. btw).*

Abonnement vanaf € 29,95 per maand

DETECTIVE

Met dit pakket combineert u het veilige gevoel van het gehele PROTECTIVE pakket, met meer mogelijkheden om te detecteren wat er in, en vooral rondom uw huis gebeurd. Een buitencamera geeft u een melding van beweging buiten uw huis en via de App heeft u zelf inzage in de beelden. Ook wordt dit pakket geleverd met een extra fotocamera met bewegingsmelder, waardoor u in meer ruimtes inzage heeft. De alarmcentrale heeft ook toegang tot deze camera en kan bij meldingen meekijken. Hierdoor kunnen zij snel schakelen met u, de surveillancedienst en de benodigde actie ondernemen.

Pakket onbeperkt naar eigen keuze uit te breiden. Kies de opties die bij u passen en laat uw woning met een nog veiliger gevoel achter.

Voordeelpakket € 1.385,00, inclusief BTW, exclusief installatie € 188,02 (excl. btw).*

Abonnement vanaf € 34,95 per maand

* Exclusief installatiekosten, de installatiekosten verschillen per pakket en worden toegevoegd aan uw winkelmandje zodra u het desbetreffende pakket heeft geselecteerd. Alle producten die u additioneel toevoegt vanuit de webshop worden door de installateur van Securitas separaat berekend tegen een vooraf vastgestelde prijs.